RUILEN EN RETOURNEREN

Als u niet tevreden bent met een item, allereerst ons excuus voor het ongemak! We willen uiteraard dat al onze klanten dik tevreden zijn, dus hopen we u te kunnen helpen. Neem daarom altijd even contact met ons op.

Belangrijk om te weten is dat u producten kunt retourneren binnen de terugkeerperiode van twee weken. SALE artikelen kunnen niet worden geruild. Het ongebruikte item moet worden geretourneerd in de originele verpakking, indien dit niet naar onze beoordeling het geval is, dan zal een terugbetaling niet plaatsvinden. Wij vragen u daarom voorafgaand aan verzending de goederen zorgvuldig te inspecteren.

SeatZac garandeert dat je voor alle geretourneerde artikelen je geld terugkrijgt, op voorwaarde dat de artikelen in goede conditie worden geretourneerd. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen zijn en dat alle labels of etiketten nog aan/op het artikel zitten.

Terugsturen via PostNL

Stuur uw SeatZac artikel terug in de originele verpakking naar:

SeatZac
Mikadostraat 2
1448 DL Purmerend
Nederland

Geld terug
Artikelen die worden teruggestuurd, worden zo snel mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen na ontvangst van de melding van retour verrekend of terugbetaald. Dit is afhankelijk van de betaaloptie waarmee je de artikelen hebt betaald.